MIJN VERHAAL

Hallo,

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar wie achter Glow&Grow schuilt. Aangezien ik iemand van weinig woorden bent, ga ik het “short & sweet” houden.

 
Wat betekent Kundalini Yoga voor mij?

Eind 2015, na een turbulente periode op privé- en werkvlak, ben ik per toeval een kundalini yogales binnengestapt. Het was instant herkenning (love at first sight): net wat ik nodig had. Dat was ook eerste en belangrijkst les: toeval bestaat niet. Wat je nodig hebt, zal op het juiste moment in je leven komen.

Als Hoogsensitief persoon (HSP) en een High sensation seeker (HSS), heeft Kundalini yoga mijn leven verrijkt door simpele en alledaagse tools te aan te reiken. Ik kan beter met overprikkeling omgaan en mijn emoties makkelijker balanceren. Als ik weer eens in de “verkeerde kant van mijn brein” zit, kom ik sneller terug bij mezelf. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen kan bewaken en tegelijkertijd open te blijven voor de buitenwereld. Zelfliefde en zelfwaardering hebben een centraal plaats in mijn leven gekregen. Ik heb ontdekt hoe ik mijn high sensation seeker gas-en rempedalen in de juiste verhouding en op juiste moment kan gebruiken.

“… you must grow to the point that you glow…” (Yogi Bhajan)

Glow&Grow vergelijk ik als een herberg, safe haven, rustplaats op je reis van persoonlijk groei. Het is een veilig plek waar je tot jezelf kan komen. Je kan meenemen wat je nodig hebt voor je verder reis en je kan achterlaten wat je niet langer meer dient.

Jij doet het werk op jouw tempo en manier. Ik ben er om jou te ondersteunen. Ik loop naast je en reik je tools aan.

Love & Light

Yingjia

“That’s why we wanted to teach you how to remain disciplined in the most undisciplined world. How to grow, how to glow” (Yogi Bhajan)