DE EERSTE KEER BIJ DE SEKSCOUNSELOR...

Laten we samen gaan voor jouw geluk!

Eerste telefonische kennismaking

De consultatie gebeurd altijd na een eerste telefonische kennismaking. Je kan me bereiken:

  • via email: hello@glowandgrow.be
  • telefonische +32 487 55 37 24

Ik neem zo snel mogelijk contact op met je.

Eerste afspraak

Onze eerste afspraak duurt 1,5u. We nemen voldoende tijd om elkaar te leren kennen. Welke vragen gaan we samen beantwoorden: Wie ben jij? Wie ben ik? Wat is je verhaal? Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? We verkennen samen de “seksuele muur”, dit is een denkbeeldig muur tussen de jou en je hulpvraag. Het wordt vaak gevormd door je blinde vlekken, bepaalde aspecten van je verhaal en/of probleem die je zelf nog niet ontdekt hebt, of niet van bewust bent. Het is mijn taak als sekscounselor om je bewust te maken van die muur en je te helpen om door de muur te gaan, door de zaken bespreek te maken.

therapeutisch contract

Besluiten we om samen verder te gaan, dan overlopen we het therapeutisch contract. Een therapeutisch contract is een expliciete, bilateraal overeenkomst. Hierin regelen de cliënt en de counselor hun wederzijns bijdragen en verantwoordelijkheden. Het beschermt dus beide belangen en creëert een veilig kader voor beide partijen. We plannen meteen al de vervolgafspraken in. Afhankelijk van je hulpvraag / doelstelling, kan dat 5 tot 10 afspraken zijn. Elke vervolgafspraak duurt 1u.

behandeling

Tijdens de 2e sessie overlopen en bespreken we de behandelingsplan. Elke plan is op maat gemaakt naar jou behoefte. Het bevat een combinatie van gesprekstherapie en psycho-emotioneel lichaamswerk, die we tijdens de sessie doen en ook als opdrachten en oefeningen voor thuis. Behandelingsplan zorgt ervoor dat we on-track blijven en faciliteert in het bereiken van je doelstelling.  We bouwen een behandelingsplan met ruimte voor flexibiliteit.  Na afloop van elke sessie ontvang je per mail instructies voor thuis opdrachten en oefeningen.

Einde van onze reis

Wanneer jij je doelstelling bereikt hebt, eindigt onze samenwerking. De deur van mijn praktijk blijft altijd open voor je, heb je later nog vragen, dan ben je altijd welkom.

Praktische zaken

Kost: Je bent het waard...

Je investering voor intakegesprek is 60 euro als individu en 70 euro als koppel.
Je investering per vervolgsessie is 70 euro als individu en 100 euro als koppel.

Waar...

De sessie gaan door in mijn praktijkruimte te Tienen. 

neem een kijkje in mijn praktijkruimte ...

Nog vragen

Hebt u nog vragen of wenst u verdere informatie? 

Contacteer mij en ik zal u met plezier verder helpen.